Full fart i San Diego, träningsläger och tävlingar

Tävling två och tre denna säsong är nu genomförda. I fredags kastade jag en tävling på olympiska träningscentret i San Diego slutade på en tredje plats i min grupp på resultatet 57,98 vilket innebar ett nytt personlig rekord med 2,59 meter ifrån förra årets bästa resultat. Förra året var jag med på samma tävling och kastade då 53,35 vilket då var pers med 3,64 meter. Jag hoppas att denna goda trend kan hålla i sig.

Traiton, La Jolla var tävling nr 3 i min tävlingsplanering för sommaren, 57,15 och en första plats i min grupp. Jag är verkligen super nöjd med denna öppning av säsongen. Den kunde inte ha börjat bättre, lägsta nivån känns betydligt högre i år än förra året, tekniskt och fysiskt känns det bättre än någonsin.

Det återstår nu en tävling under detta läger här i San Diego och den kommer att vara i Los Angeles nu på lördag den 2 maj, hoppas kunna åka här ifrån med en bra känsla och en till bra tävling.

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.