UIF-friidrottare imponerar

Simon Pettersson, Upsala IF.<br /><div class="byline italic">Bild: Läsarbild.</div>

FRIIDROTT Upsala IF:s diskuskastare Simon Pettersson visar utmärkt form tidigt på säsongen. Vid en tävling i Chula Vista, USA, i torsdags slog han till med personligt rekord på 57,98 meter. I lördags följde han upp rekordkastet med 57,15m vid en tävling i La Jolla i Kalifornien.

Pettersson kastar i år på en helt annan nivå än tidigare då han redan tidigare klarat kvalgränsen till M22-EM i estländska Tallinn i sommar. Simon Petterssons kommer också allt närmare distriktsrekordet i diskus som är 59,50m. Det rekordet innehas av tränaren Henrik Wennberg. (UNT)

 

http://www.unt.se/sport/uif-friidrottare-imponerar-3700088.aspx

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.