JSM i Göteborg

Ännu en helg är avslutad och vilken helg de var! Ett stort pers i kulan och två medaljer, en av de roligaste tävlingarna jag varit med på hittills. Under lördagen kastades vikttävlingen för M22 där mitt resultat på 16,29 räckte till en tredje plats.

Söndagen bjöd på något som jag inte ena skulle kunna fantisera om! Att jag kunde överträffa inomhusperset ifrån ISM i Sätra helgen (15,80) kändes rimligt men att gå där ifrån med ett pers på 76 cm fanns inte riktigt på kartan just då. Jag låg trea inför sista omgången på 15,79 och Tim Wunger på andra plast på 16,15 vilket jag kände var inom räckhåll med en träff. Adrenalinet bara spruta när publiken slog ihop händerna i en gemensam stegrande takt. In i ringen och bara kör var de ända jag hade i huvudet, och de fungerade. Allt kändes så lätt, kulan flög och jag vråla tills kulan landa och jag såg vad som just hänt. En underbar känsla! Stöten mätte 16,56 vilket innebar att jag övertog andra platsen och kunde med ett stort leende på läpparna känna mig riktigt riktigt nöjd med helgen.

Det jag kände precis innan jag gick in i ringen för att göra min sista stöt, det är en utav anledningarna till att jag håller på med friidrott. Adrenalinet bara sprutar och man känner att man kan! Publiken var helt underbar utan er så hade det inte bilvit samma utfall! Känslan jag hade innan sista stöten kommer jag att alltid komma ihåg!

Tack för stödet!

 

 

 

/Simon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.