Castorama

           (f:v-h Daniel Ståhl, Sebastian Thörngren, Fanny Roos, Arvid Koskinen, Simon Pettersson, Matilda Elfgaard, Heidi Schmith, Thedodor Ahlström)

 

Igår var de castorama på Värendsvallens kastplan i Växjö.Det var en väldigt trevlig kväll som slutade med pers för nästan alla 8 deltagare som var där. Jag hade en väldigt bra serie jämfört med vad jag gjorde förra året:

Förra året:

Kula 14,04
Spjut 49,24
Diskus 49,25
Slägga 44,61

I år:

Kula 15,70
Spjut 56,78
Diskus 52,02
Slägga 50,25

Utvecklingen går åt rätt håll, mitt bästa resultat ifrån förra året var 2939p och i år noterade jag 3264p vilket jag är mer än nöjd med! Det var troligtvis den sista tävlingen för i år. Det kommer vara ett till castorama den 27/9 som min klubb Upsala IF arrangerar i Uppsala så om det blir ett till så kommer jag att vara med där. Annars så tog viloperioden vid nu efter gårdagens tävling. Om jag känner mig själv rätt så kommer det att gå bra första dagarna nu sedan tror jag att det kommer börja rycka i benen igen. Det kommer i alla fall bli en vecka nu framöver som jag ska ta det väldigt lugnt fysiskt. Efter det har vi tänkt att jag ska ha aktiv vila där jag kan roa mig med egentligen allt annat som inte har med just kastning att göra. Jag siktar på att börja med uppbyggnaden 23 september och det ska bli så himla roligt att träna ner sig riktigt ordentligt och börja sikta in sig på vintern/sommarn 2015.

 

Nedan är några bilder ifrån gårdagen och en film på hur mitt castorama utspelade sig.

.

 

 

 

/Simon

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.