Vinterträning

Länge sedan senaste inlägget nu. Jag har haft en del problem med sidan som har gjort att det inte gått att använda som vanligt. Men nu är den tillbaka på banan igen.

Höst och vinterträningen har nått sin andra halva för min del, 12 veckor grundträning är avklarad och yttligare 12 väntar efter jul.Det hare gått väldigt bra under hösten, känner att jag förbättrar mig undan för undan på alla plan. Kastmässigt så har tipshallen (inomhus fotbollshallen) varit kanon. Att vi får tillgång till den några gånger i veckan är guld värt. Hittills har jag kastat 54,70 där inne. Vid samma tidpunkt förra året så nådde jag 51,70 så träningen ger resultat.

Styrkan i höst har varit riktigt rolig, senaste veckorna så har jag kört tunga 5or och har även gjort ettor i Sumo marklyft och bänk. Se video nedan.

Det här tycker jag egentligen är den bästaoch roligaste tiden på året för att det är nu jag känner att jag utvecklas som mest i både styrkan och kastningen. Bygga på en bas som ska hålla ihop min kropp och knopp hela min karriär. Nyckeln för mig är att kasta alla kasten i buren och göra alla repsen i lyftlokalen. Go hard ort go home.

 

 

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.