Rukkilillemängude Tallinn, Estland

Igår 27/8 var det en tävling i Tallinn som i Sverige skulle ha varit Skol-SM. Där jag och Fredrik Samuelsson, Dennis Forsman, Khaddi Sagnia, Fredrick Ekholm och Johan Taléus var med utomtävlan. Det var en rolig resa! Vi besökte bland annat en Pannkaks restaurang där de serverade pannkaka med säkert 50 olika varianter av fyllning. Den som var populärast på vårat bord var en med jordgubbssylt och glass som de hade lagt i den säkert 50cm stora pannkakan. Det fanns alla möjliga goda kombinationer, första gången jag har upplevt en sådan restaurang.

Jag är väldigt nöjd med min tävling, jag gjorde min näst bästa notering för i år med dryga halvmetern upp till SM i Umeå. efter ett öppningskast på 53,34 följt av två x så fick jag till 54,85 blev det slutgiltiga resultatet. Jag hade även ett kast på 54,36. Det var en härlig avslutning på arenatävlingarna för 2014!  Det är för övrigt på denna arena som JEM22 2015 kommer att arrangeras på. Det är nästa sommars största mål att kunna kvala dit och kasta bättre än jag någonsin gjort!

Nu, sommaren 2014 så återstår den efterlängtade castoramaperioden som drar igång ordentligt nu i början av september och sträcker sig fram till oktober. Jag kommer att göra mitt första för i år på tisdag den 2 september och hoppas att kunna förbättra mitt pers ifrån förra året på 2939p.

Nedan är tre filmer på mina 3 längsta kast:

 

 

 

 

Tack!

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.