Night of athletics på Slottskogsvallen

Igår var jag och Märt ifrån träningsgruppen i Göteborg och tävlade. Jag hade 52,26 vilket var okej. Känslan är att jag närmar mig att få en träff, vilket gör mig fruktansvärt tävlingssugen! Det är nu tre stycken större tävlingar som kommer de närmast tre veckorna, Nordiska-Baltiska Mästerskapen 26-27/7 där jag kommer kasta diskus, SM i Umeå 1-3/8 och JSM i Gävle 9-10/8 där jag både kommer ställa upp i kula och diskus.

Träningen går som planerat och nu har även bröderna Arrhenius anlänt till Växjö vilket gör det hela ännu roligare.

Laddar inför helgen tävlingar med skön känsla! På fredag åker vi ner till Köpenhamn med laget, tävlingarna börjar på lördag och killarnas diskus går på söndag kl 14:20. Det går att läsa mer om tävlingen på http://www.dansk-atletik.dk/da/Terminsliste/Arrangementer/Internationalt/NM%20U23.aspx 

 

/Simon

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.