Silver på Nordiska-Baltiska Mästerskapen U22

Helgen spenderades i Köpenhamn på Österbro stadion och det kastades diskus med ett lyckat utfall!

IMG_0608

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag slutade på en andra plats bakom Daniel Ståhl. Mitt slutresultat blev 52,93 som jag förövrigt lyckades träffa på gånger (första och sista) Det var mitt 5 bästa resultat hittills i år. Jag har tidigare haft 53,05 i Malmö, 53,31 Chula Vista San Diego, 53,35 Chula Vista San Diego och 54,28 på Världsungdomsspelen i Göteborg.

Det var en väldigt rolig och erfarenhetsfylld helg med många härliga människor!

Nu ser jag med spänning fram emot nästa helgs SM tävlingar i Umeå. Jag har aldrig varit så högt upp i Sverige förut så det kommer bli kul. Men innan det så blir det tre dagars träning sedan flyger jag upp med klubben den 31/7. Kulan är 1/8 och diskusen den 2/8.  Big smile!

 

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.