JEM-5a

Idag avgjordes JEM i diskus. Alla mina förhoppningar iför tävlingen har gått i uppfyllelse. Fösta målet var att ta sig till final och där med vara topp 12 och det andra var att fixa en plats bland topp 8. Båda dessa mål uppnåddes genom en 5e plats och 58,05 vilket är det fjärde bästa resultatet jag gjort i karriären hittills. Jag är otroligt nöjd med detta. Nu har jag fått några timmars distans till det. Direkt efteråt så kändes de aningen snopet med tanke på att det var 77 cm upp till bronset och 91 cm upp till silvret. Men jag är jätte nöjd jag har blivit många erfarenheter rikare och haft extremt roligt.

Stort tack till alla som stöttat mig och visat sin support på olika vis, det värmer!

 

Direkt länk till hela resultat listan:

http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u23-championships/2015/athletics/event/mens-discus-throw/phase=atm052100/index.html?v=20150710183638&intcmp=[#]-schline-result

 


/Simon

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.