HALPLUS – Werfertage 2015

IMG_4509

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tyska Halle hölls under helgen en internationell kasttävling med deltagare ifrån många olika hörn i världen. Det är alltid en väldigt rolig tävling med bra stämning. Jag var med och tävlade i klassen U23 (under 23 år) och slutade på en sjätte plats med resultatet 55,00. Guldet gick till Praczyk Wojciech ifrån Polen på 59,65, silver till tysken Scheffel Sebastian på 58,22 och bronset till Kaminski Damian på 56,62. Jag känner mig nöjd med det, visst är det så att det ibland finns saker man skulle kunnat gjort bättre tekniskt eller liknande. Jag försöker se det som att man oavsett alltid är minst en erfarenhet rikare efteråt. Det känns skönt på så vis att längderna som krävdes för en pallplats inte är så jätte avskräckande. Det gör mig så ivrig när jag tänker på det nu i skrivande stund. Det är så himla roligt detta.

Nu är det Lag-SM kval på lördag i Eskilstuna som hägrar. Alltid kul med en lag tävling som omväxling i en individuell idrott som friidrott. Jag kommer som representera Upsala IF i Diskus och slägga vilket jag verkligen ser fram emot.

 

 

Länk till resultatlista från Halle: http://www.cosa-software.de/Veranstaltungen/2015024/?sub=12620.htm

 

 

/Simon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.