Läger i Sixarby

Jag har under de senaste 10 dagarna varit hemma i Sixarby, när de övriga i träningsgruppen åkte iväg på träningsläger till Spanien och då kände jag att jag kunde passa på att åka hem och ha mitt egna lilla läger.

Dagarna har innehållit mat, träning, jobb och sömn kort och gott. Det har varit väldigt roliga dagar, varit mycket ute i skogen och jobbat med pappa och tränat med gänget nere vid gymmet på Örbyhus IP. Det är bra med miljöbyten ibland, jag känner i alla fall att det är väldigt skönt. Som i detta fallet komma hem och träffa familjen men också få en annan miljö att träna i. Det är lätt att skämma bort sig själv, på både gott och ont. I Växjö där jag är bosatt för tillfället så är tränings förutsättningarna väldigt bra. Det finns ett väldigt fint gym (HPC), nybyggd inomhushall (Tele Konsult Arena) och inte minst möjlighet att kasta diskus inomhus i en konstgräshall (Tipshallen) några gånger i veckan viket är grymt! Detta medför bekvämligheter och för att att jag riktigt ska kunna njuta och ta åt mig av denna helt så tror jag att det är viktigt för mig att komma där ifrån emellan åt och helst till ett ställe med sämre förhållanden. På det sättet så får man lära sig att acceptera att saker är som dom är (inte alltid perfekta)

Under min vistelse hemma så fick jag byta Tele Konsult mot Örbyhus idrottshall, HPC mot gymmet på Örbyhus IP och Tipshallens fina gräs mot de gamla höloftet hemma på gården. Och om jag ska vara ärlig så gillar jag de! Det ska inte vara så lätt man ska få kämpa för det. Hade jag tur var de kring nollgradigt där uppe. Det behöver inte vara flott och fint. Givetvis finns de många fördelar med de fina och flotta men det är inte nödvändigt för att kunna genomföra träningen. Det handlar om Get the job done och för det krävs egentligen bara en stark vilja att vilja bli bra.

 

 

 

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.