Göteborg GP

Göteborg GP är en av tre Folksam Grand Prix tävlingar som arrangeras i Sverige, i övrigt är de Sollentuna och Karlstad. Alla tre brukar var väldigt bra om man ser till publik och motstånd. Väldigt roligt att kunna ha sånna tävlingar i Sverige och de är väldigt uppskattat ifrån mon sida att dom arrangeras!

I lördags på Slottskogsvallen i ett lite små ruggit Göteborg så blev de en andra plats för mig med 63,29. Vann gjorde Lukas som var trea i Berlin. Jag hade ganska höga förväntningar när jag gick in i tävlingen för att formen är fortsatt bra och vindarna var bra. Ringen var väldigt bra trots att den var blöt så förutsättningarna fanns men jag lyckades inte få ihop de helt och hållet.

För hela resultat listan klicka här!

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.