Diamond Leauge Stockholm

Gårdagen var precis vad jag hade hoppats på och lite till. Jag hade förhoppningar att kasta mellan 64-65m och att få möjligheten att kasta alla sex kasten vilket innebar att jag behövde slå en. Av de nio som var med så blev jag sjua på 65,49 vilket är nästpers. Jag är väldigt nöjd och känner mig väldigt tacksam för att jag fick chansen att vara med och tävla. Publiken var väldigt bra, nästan fullsatt och bra tryck på läktaren. Hoppas verkligen att det blir fler tillfällen som detta.

Nu blir nästa Bottnarydskastet den 16/6. En kasttävling utanför Jönköping som även den kommer bjuda på ett bra startfällt. Både ettan, fyran och sexan ifrån igår kommer vara på plats så det lär bli en rolig dag.

Resultaten ifrån igår

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.