Ingen fullträff i Halle

Ska jag börja med det positiva så är jag nöjd med de tre uppvärmningskast jag gjorde, kändes följsamma och tajmingen låg rätt. Första tävlingskastet 62,36, det är precis så jag hade önskat börja med så det känns bra att det lyckades. Fortsättningen blev som följer, låga 61 meter i andra och ett misslyckat i tredje. När jag ska trycka på så missar jag lite tekniskt vilket för stunden strular till det så jag inte får kraften i diskusen. Det känns som att det blir lite bättre och bättre för varje tävling som går men det behöver mer jobb. Denna helgen blev det 62,36 och en nionde plats vilket inte är vad jag hade hoppats på men jag ser fram emot nästa helgs tävling i Tartu i Estland och har målsättning att göra det bättre där.

 

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.