Vinst i RM i vinterkast

Riksmästerskapen i Vinterkast hade premiär i år, och anordnades av IFK Växjö 3-4 februari. Tävlingen hölls parallellt med Växjös Inomhuskast. RM-tävlingen kommer hållas på prov i två år – för att utvärdera om den sedan kan gälla som en officiell SM-tävling.

Min första tävling för i år blev Växjö inomhuskast och känslan av mångkampen gjorde sig på ett vis påmind genom start i kula, diskus och vikt. Det var en rolig tävling och jag är rätt nöjd med utfallet. 61,60 blev slutresultatet i diskusen vilket är inomhus pers med nästan två meter (tidigare pb 59,62). 17,17 i kulan och 18,88 i vikten (pb 17,61 och 19,31) vilket kändes som en bra genomkörare inför ISM i Gävle 17-18/2.

Ni kan läsa mer om tävlingen genom att klicka här!

/Simon

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.