Uttagen till SOK:s Topp & Talang Program

Ända sen jag börja med diskus så har jag haft en dröm om att komma in i SOK:s topp och talang program och det är nu något som har gått i uppfyllelse. Jag är otroligt tacksam för detta, det kommer hjälpa satsningen mycket. SOK tar ut personer till detta projekt som dom anser har potential att ta medalj på OS i framtiden. Det är givetvis en egoboost att höra detta och det känns väldigt bra att dem tror på en. Så från och med januari 2018 så kommer jag vara en del av detta program vilket i sin tur kommer hjälpa min satsning väldigt mycket. I stora hela så innefattar det en viss ekonomisk support, hjälp med regelbunden massage/rehab, mentalcoachning, kostrådgivning samt att deras serviceteam står till förfogande. Jag är väldigt taggad och motiverad och ser fram emot att fortsätta satsa med hjälp av SOK.

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.