Erfarenheter i Estland

Sex dagar i Estland med tre tävlingar på programmet var det som gällde förra veckan. Jag får väl säga att det var två mindre lyckade tävlingar och en som var bra. 59,80 i första, 61,01 i andra och 62,87 i sista. Det känns väldigt lärorikt och få kunna komma ut och tävla på det där viset så man får komma i lite olika situationer och ändå lyckas prestera bra. Det jag framför allt tar med mig ifrån denna resa är att jag behöver hantera tiden bättre när jag inte tävlar/tränar och har så att säga fritid. Jag menar när man är i ett annat land ensam och befinner sig på en plats när det är rätt långt till det mesta så blir det lätt att man bara hänger runt på hotellrummet. Dom två första tävlingarna började vid 19:00 vilket innebar en lång väntan från att jag steg upp ur sängen. Dom timmarna jag tog det lugnt på hotellet tror jag var negativa för min prestation på kvällen. Det är säkert olika från person till person men jag tror att min kropp behöver nån form av aktivitet så att dom timmarna på hotellrummet kanske blir tre istället för sex.

Här nedan är mitt kast ifrån den sista tävlingen i Tartu.

 

/Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.