Nytt Pers i Wiesbaden!

Igår i tyska Wiesbaden så lyckades det bli ett nytt personligt rekord 64,77. Pers med 1,10 meter. Det var en bra tävling med killar som kastat en bra bit över 66m. Tävlingen vanns av Gerd Kanter på 65,86, Martin Wierig på andraplats med 65,56 och jag slutade trea. Detta är den största tävlingen hittills i min karriär om man ser till motståndet så pers och en tredjeplats känns riktigt bra! Tack för alla gratulationer!!

Jag var 23 cm ifrån VM kvalgränsen på 65m så det får förbli ett fortsatt mål och sikta på.

Nike har även gått in och börja sponsra mig vilket känns riktigt bra. Det samarbetet är något som jag har drömt om så att det går i uppfyllelse känns stort.

Nedan ser ni kastet ifrån igår.

 

/Simon

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.