Castorama

Jag har nu genomfört tre castoraman, Uppsala för en vecka sedan 3461poäng, Karlstad i lördags 3501poäng och ett i växjö i onsdags 3355poäng. Karlstadresultatet var en förbättring av mitt pers ifrån förra året med 231poäng och för-flyttar mig från 29e till 7e plats genom tiderna i Sverige. Jag är väldligt nöjd med detta, förra årets castorama var lite av ett misslyckande så det var väldigt skönt att få till det så här i år. Serien jag hade var som följer 16,89 Kula. 61,06 Pers Spjut. 55,92 Diskus och 53,89 i Släggan. Som man ser så var det ingen bra dag i diskusen och även om det är sent på säsongen så borde jag kunna kasta längre än det. Men ska man se det positivt så persa jag fast det gick som det gjorde i diskusen så det finns lite mer som inte har kommit ut vilket är kul och se fram emot till nästa år!

Länk till Genomtiderna listan: http://www.friidrott.se/rs/statistik/alltime/castorama/man.aspx

 

/Simon