Junior SM I Hässleholm, 3 x Pers

Vilken helg det har varit, deltog i kula, slägga och diskus vilket resulterade i tre nya personliga rekord kula 17,77, slägga 58,43 och diskusen 63,10. Jag är verkligen super nöjd, hade inte räknat med detta. Jag har länge känt att det har varit på gång i diskusen och att det har funnits längre längder i kroppen så det är extremt skönt att få till det. persen i kulan och släggan som jag inte har som ”huvudgren” är ett väldigt bra kvitto på att min fysiska form är bättre än någonsin. Hade inte den varit bra så hade kulan inte flugit längre än 16,50.

Dessa resultat räckte till Guld i diskus och kula och en Bronspeng i släggan, ett perfekt avslut på min tid som ungdom och junior. Detta var mitt sista Junior SM, från och med nästa år så räknas jag som senior.

Nedan ser ni klipp ifrån helgen:

 

/Simon