Träningslägret är nu över

Efter en 35 timmar lång resa så var det inte fel att komma hem till sin egen säng igen. Globalthrowing gruppen har varit i San Diego den senaste månaden och haft ett väldigt bra läger! Jag tror att alla är nöjda och redo för sommarsäsongen 2016. http://globalthrowing.com/ Atmosfären på centret är vi tränar är alltid på topp och det är väldigt många som är där och förbereder sig inför det kommande OS i Rio. Vilket bidrar till en väldigt motiverad attityd och viljan att utvecklas finns runt varje hörn.

Ska jag summera mitt eget läger så har det blivit pers i Bänk press 150 kg, Ryck 105 kg, Bakåtkast 19,35 m och det känns skönt att dessa pers bidrar till att jag persade i huvudgrenen diskus med 60,87 (Klipp till allt finns nedan). Det enda som jag kan påminna mig har varit dåligt är min frivändning. De olympiska lyften har gått lite trögt, nu på slutet så började de lossna lite i ryck men frivändningen står och stampar och har egentligen gjort de senaste åren. Jag har ingen riktig känsla för det men rätt som det är så kanske det släpper vem vet, det är bara att bita ihop och köra vidare. Jag har gjort 5 tävlingar där nere (59,28, 59,08, 60,03, 60,28, 60,87) det känns stabilt, hoppas på att kunna gör så många tävlingar över 60 m som möjligt. Det skulle i sånna fall vara en ganska stor förbättring jämfört med förra sommaren när jag bara hade en tävling över 60 m och 3 över 58 m.

Nedan hittar ni lite bilder och klipp ifrån lägret.

Simon